URBN Sport & Lifestyle

Door onze samenwerking met De Code beschikken wij expertise op het gebied van zorgverlening. Wij bieden op maat ondersteuningstrajecten aan waarin we werken aan jouw zelf opgestelde doelen en geven jouw de begeleiding die bij jouw past. Voor meer informatie over deze samenwerking zie: www.decodehelpt.nl

Door middel van persoonlijke begeleiding, gaan we samen werken aan een mooie toekomst. Weg met die negatieve gedachten. Het leven is mooi, en dat gaan we samen ontdekken. Op een reis met veel tegenslagen, blijven wij jou ondersteunen in het dagelijkse leven, met school, op de arbeidsmarkt en nog veel meer.

Gratis afspraak plannen
Onze diensten

Jij bent de expert over jouw plan en we worden gezamenlijk regisseur van dit plan. Onze aanpak is persoonlijk en direct, we staan naast jou en stellen samen alle doelen en afspraken op. Op deze manier behouden we samen het overzicht en bepalen we het tempo!

Gratis afspraak plannen
Afspraak plannen

We bijten niet, dat beloven we. Wij zijn er voor jong- en oud, wanneer het jou uitkomt. Wij laten je niet zitten, dat beloven we!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een gratis afspraak en dan gaan we samen kijken hoe we jou kunnen ondersteunen.